Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Natalia
Junior
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Oświęcim
|
Wysłany: Nie 13:28, 17 Wrz 2006 Temat postu: Halina Gordon&Jacek Tascher, Renata Aleksander... |
|
|
Więc jak w temacie, macie (albo moglibyscie zdobyć) jakieś pliki pary tan. Halina Gordon(-Półtorak) & Jacek Tascher (z lat mniej więcej 1977-79), Jacek Tascher solo (ok. 1970-77), Renaty Aleksander (jeździła w barwach Czech chyba, zarówno jako solistka jak i w parach sportowych niestety nie wiem z kim); a jakbyście mogli to też chętnie Agnieszka Reszka, Marta Głuchowska.. Byłabym bardzo wdzięczna!
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Natalia dnia Sob 18:20, 04 Lis 2006, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Natalia
Junior
|
Wysłany: Sob 18:18, 04 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Proszę no!!! Naprawdę to jest nie do zdobycia?? Nawet nikt nie pofatygował się zajrzeć do tego tematu A może jednak? Błagam, pomóżcie!!!
|
|
Powrót do góry |
|
|
owlet
Właścicielka lodowiska :)
|
Wysłany: Nie 22:33, 05 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Natalia napisał: |
Proszę no!!! Naprawdę to jest nie do zdobycia?? Nawet nikt nie pofatygował się zajrzeć do tego tematu A może jednak? Błagam, pomóżcie!!! |
Natalko, pofatygował się, ale ja na przykład nigdy nie trafiłam na widła z tymi osobami... Oczywiście to nie oznacza że nie istnieją, bo ja akurat jeśli chodzi o łyżwiarskie pliki nie jestem ekspertem . Postaram się gdzieś poszukać i jeśli jakimś cudem trafię na nie to od razu tu wrzucę .
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vivi
|
Wysłany: Pon 8:41, 06 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
I ja też szukałam i grzebałam, ale sorry - pliki z widłami z lat 70. nie pałętają się po całym necie!!!!!!!!!!!!!
|
|
Powrót do góry |
|
|
Natalia
Junior
|
Wysłany: Sob 17:08, 11 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Ok, dzięki Wam z góry, jakbyście coś znalazły to byłabym stokrotnie wdzięczna!!! Naprawdę bardzo mi na tym zależy! A napisałam że nikt nie pofatygował się zajrzeć do tego tematu z tej prostej przyczyny że istniał sobie sporo czasu a licznik wyświetleń wskazywał 0 Ale widzę że to sie zmieniło i bardzo Wam za to dziękuję :*
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vivi
|
Wysłany: Sob 18:03, 11 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
A to dziwne, bo ja pamiętam, że zaglądałam do tego topiku zaraz po tym, jak się pojawił - zawsze tak robię. CHyba, że akurat wtedy miałam awarię i to "zaraz" dla mnie było sporo po tym, jak go napisałaś, ale chyba nie... W każdym razie zaczęłam szukać wtedy, ale nic to nie dało. Wiesz, to musiałyby być pliki z naprawdę starych występów, a takich jest w sieci niewiele i to w większości tylko jakichś światowych gwiazd...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Phara
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Wwa
|
Wysłany: Sob 21:56, 11 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Czy ja wiem czy Priscilla Hill jest taka super znana...? W każdym razie gdzieś widziałam zbiór pliczków z jej lat 'łyżwiarskich', ale w końcu nie zajrzałam... więc myślę, że i to, co chcesz, Natuś, też się znajdzie ^^
Priscilla to nawiasem mówiąc aktualna trenerka Johnny'ego Weira ^^ jakby ktoś nie wiedział...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Vivi
|
Wysłany: Nie 6:01, 12 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
pharalanx napisał: |
Czy ja wiem czy Priscilla Hill jest taka super znana...? W każdym razie gdzieś widziałam zbiór pliczków z jej lat 'łyżwiarskich', ale w końcu nie zajrzałam... więc myślę, że i to, co chcesz, Natuś, też się znajdzie ^^
Priscilla to nawiasem mówiąc aktualna trenerka Johnny'ego Weira ^^ jakby ktoś nie wiedział... |
No tak, ona zdobyła tylko parę medali na Mistrzostwach USA, i to zdaje się, nie złotych... Ale jednak odnoszę dziwne wrażenie, że tam, jeśli nie łyżwiarstwo, to przynajmniej technika stoi na wyższym poziomie . Ale jeśi znajdziesz, pharuś, te widła, to znaczy, że jesteś genialna...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Phara
|
Wysłany: Nie 2:06, 19 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
^^, Vivi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Natalia
Junior
|
Wysłany: Nie 15:05, 19 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Oj znajdź znajdź mi!!!!!!!! Błagam Cię koffana!!!!!! Jak znajdziesz to Cie będę po stópkach całować!!!
|
|
Powrót do góry |
|
|
Phara
|
Wysłany: Nie 15:29, 19 Lis 2006 Temat postu: |